Status

Jahapp, nu är det bara att vänta.. Har precis ätit, det var gott och jag åt mycket...
Men som sagt , nu blir det att vänta till tolvslaget, då det blir lite chanpagne på balkongen och skåla med grannarna. Hur firar ni eran nyår i år?

Smyckescollage

Smycken från accessoarshopen.se, cocoo.se och sweetadeline.se
Tema; vitt

Nyårslöften

Hejhopp! Godmorgon på er allihopa. Idag är det nyårsafton och det blir mindre kul... Inget bestämmt i år så det bli bara vara hemma mad familjen.
Jag har aldrig haft några nyårslöften förut men det tänkte jag börja med i år... Eller ja, nästa år då.

  • Inte hänga upp mitt liv för mycket på vikten, äta nyttigt bara.
  • Söka till någon modelltävling eller liknande.
  • Inte äta godis

Det får räcka med dem, kommer ju ha fullt upp haha! Och det där godislöftet har jag hört att många kör på men jaja vi får ju se hur det går för mig...

Och juste! Tänkte tacka er för alla fina kommentarer ni ger! Jag blir verkligen glad av det! Sen har jag ju fått en del negativa också men jag har ju sagt att ni ska säga vad ni tycker och då får ni det också. Jag försöker och förklara vad jag menar så bra jag kan. Så är det något du reagerar på, fråga!

Jahapp, det var det. Nu blir det kolla på Gossip girl igen. Det är faktist kul att kika på gamla avsnitt ibland.


Varför...

... är jag så onormal?!


Vänner

Har inte hunnit blogga så mycket idag, har inte varit hemma. Vart jag varit tänker jag inte säga... Hur mår ni idag då? Själv är jag på bra humör för en gångs skull! Det var ett tag sedan livet lekte, om man säger så... Den här terminen har varit hemsk, jag vet att jag redan har sagt det men jag menar det verkligen. Jag kan tyvär inte berätta vad det handlar om men det är fruktansvärt iallafall. När något sådant händer är det en jäkla tur att jag har vanner jag kan lita på, för det kan jag verkligen med vissa av er. Tack för att ni finns! <3


Kallt!

Huhu, 15 minus ute.. Fast då smälter ju inte snön bort iallafall, me like! Det är helt vitt! Tänkte bara skriva ett kort inlägg nu för jag ska strax blåsa håret och sen dra ner till stan.
Igår blev det ju ganska mycket jag tycker si och jag tycker så... Men jag känner att jag vill svara på mina kommentarer och om denne som hommenterar inte har någon blogg eller mail så får det bli här.

Ett till svar

Fick en annan kommentar: 
Nu blir jag riktigt jävla förbannad på dig!
Du gnäller på att du är så jävla fet hela tiden!
Jag är 13 år väger 35 kg och är 156cm lång!
jag svälter mig inte hur mycke jag en äter går jag inte upp i vikt och det är inte anerocia ingen sjukdom de är bara så jag kan inte ändra på det så du ska va tacksam för att du kan ändra på de om du är så jävla tjock.
jag vill inte vara small och det är inte mitt fel jag skullegöra precis vad som helst för att se ut som du.
Jag har lärt mmig att apceptera mig ja jag är skit small men so det är som ett skall vem bryr sig igentligen?
Visst har man fått höra elaka komentarer men dom som säger de har oxå nåt fel dom kanske har små bröst så dom går runt med en C-kupa.


Svar; Vissa har en smal kroppsform och vissa har större, det accepterar jag! Jag har en smal kroppsform men känner att jag har gått upp det senaste året och fått mer hull på kroppen. Jag är nu 15 år och väger 65kg och är 182 cm lång, för ca. en månad sedan vägde jag 70kg. Jag säger inte att detta är mycket! Absolut inte för min längd. Men jag vet att jag inte skulle ta skada av att väga lite mindre om man säger så. Och jag är glad över att jag kan styra min kropp och ändra på den hur jag vill. Även om jag bara äter lite mindre i en vecka (t.ex. hoppar över sötsaker och äter mycket frukt och grönt), så går jag ner i vikt. Men jag är så sjukt trött på mig själv att jag äter så mycket, för det gör jag verkligen. Och visst bryr sig folk inte så mycket om man väger 10kg mer eller mindre eller är lite smalare. Men dels så känner jag mig nöjdare och mer till freds med mig själv då. Och så satsar jag på modellyrket, och då är de väldigt smala och det är ett måste för att provstorlekarna är väldigt små. Ne nu ska jag inte babbla på mer, säger bara att: jag respekterar att man har olika kroppsform. Men jag vet att jag kan ändra på min kropp och då tänker jag göra det.

Svar

Fick en komentar angående inlägget "egoistiskt":

Är det inte dumt att inte äta när man har tillgång till mat? tror du barnen i Afrika tycker att vi ska svälta oss för att dom inte får någon mat,, nee det tror inte jag! ät människa. men ät lagom och nyttigt.

Svar; Självklart tycker jag att vi ska äta! Det är inte så jag menar. Det jag menar är att man inte ska gå och klaga på att man är hungrig fast man åt för någon timma sen, det tycker jag är ganska egoistiskt. Jag tycker också det är egoistiskt att bara proppa i sig mat och bli jättefet. Men jag säger igen; jag tycker att vi ska äta! Lagom mycket.

Sminktankar

Jag har funderat på en sak. Många säger ju att man är vackrare utan smink. Men faktum är att det är ju inte sant! Med smink så blir ju faktiskt de flästa vackrare. Visst, man behöver ju inte använda mängder, det gör inte jag. Bara lite smått sådär så det fixar till sig lite. Man kan ju ändå ha kvar sin "naturliga vackerhet" då lixom. Men jag ska ju faktiskt inte säga att det är fel att inte ha smink för det är det ju absolut inte. Vissa kanske inte känner sig bekväm i det eller så har man helt enkelt inte råd. Jag skulle gärna köpa dyrare smink men jag är inte gjord av pengar själv. Vänta bara till jag blir modell och tjänar pengar! Haha, nej jag skoja bara. Man kan ju alltid drömma.

Där vill jag gå!


Kväll

Blev ingen middag för min del, har ätit tillräckligt redan.
Nu ska jag ta tag i det här och få kontroll över min kropp.


Red

Smycken från Cocoo.se, Sweetadeline.se och Accesoarshopen.se
Tema: Rött

-

I can show you the world
Shining, shimmering, splendid
Tell me, princess, now when did
You last let your heart decide?

I can open your eyes
Take you wonder by wonder
Over, sideways and under
On a magic carpet ride

A whole new world
A new fantastic point of view
No one to tell us no
Or where to go
Or say we're only dreaming

A whole new world
A dazzling place I never knew
But when I'm way up here
It's crystal clear
That now I'm in a whole new world with you
Now I'm in a whole new world with you

Unbelievable sights
Indescribable feeling
Soaring, tumbling, freewheeling
Through an endless diamond sky

A whole new world
Don't you dare close your eyes
A hundred thousand things to see
Hold your breath - it gets better
I'm like a shooting star
I've come so far
I can't go back to where I used to be

A whole new world
Every turn a surprise
With new horizons to pursue
Every moment red-letter
I'll chase them anywhere
There's time to spare
Let me share this whole new world with you

A whole new world
That's where we'll be
A thrilling chase
A wondrous place
For you and me


Egoistiskt

Jag stör mig så himla mycket på folk som så fort dom inte ätit på nån timma går runt och säger: "Ååh JAG ÄR SÅ HUNGRIG ATT JAG TROR JAG DÖR!!". Det är så himla störande! Jag menar man kan klara sig i veckor utam mat(bara man har vatten). Är inte det så sjukt egoistiskt att säga så när t.ex. barnen i afrika knappt har någon mat alls. Det gör lixom inget om man missar att äta lunch en dag, eller äta alls. Det är inte farligt att vara lite hungrig!


Sjuk...Igen!

Jag älskar vintern! Men en sak som är så sjukt irriterande är att jag blir sjuk precis hela tiden. Nu ligger jag här med näsa och ögon som rinner och nyser en gång i sekunden... Usch och fy.
Underhåller mig med underbara Gossipgirl-avsnitt. För er som inte redan känner till den så finn det en sida som heter Channel131 . Där kan man kolla på massa olika tv-serier och filmer, sjukt bra!

Men nu ska jag snart ta och sova, är riktigt trött.
Vi hörs imorn, godnatt!


Smyckescollage

Smycken från Cocoo.se och Sweetadeline.se
Tema: Svart,silver&guld


Äckligt!

Vet ni varför jag så sällan går på bio?
Jo, därför att alltid när ens komis ska köpa massa godis då så blir man ju så jädra läskad att man måste köpa lite själv. Dum som man e, så hände detta igen!
Känner mig asfet nu. Och såklart så har man föräldrar som alltid ser till att man äter ordenkligt. Vet ni vad mamma gör just nu? Precis, lagar mat... Jag kommer ju bli fet som en gris. Nu längtar jag tillochmed nästan till skolan börjar så att man bara kan äta middag och hoppa över resten. Jag älskar julen egentligen, men när det kommer till mat och godis... Äckligt är det rent ut sagt!
När man äntligen har lyckats gå ner fem kilo, ja då kommer julen! Så nu har jag gått upp ett igen! Jag blir så trött på mig själv...


Så skulle man se ut.


God morgon!

Nu har jag käkat frulle och gjort i ordning mig. Ska snart dra ner till stan med en kompis, me like mellandagsrea! Och så är det ju snö också och det gillar jag. Typ, MYCKET! Kommer knappt ihåg när det var så här mycket snö senast, när jag var liten någon gång.... Shit, nu fick jag typ värsta flashback! Jaja, det ska vi inte gå in närmare på tror jag. Men som ni kanske har förstått så är jag ganska glad idag, gött med jullov och allt. Slippa skolan! Jag kan säga att denna terminen har varit den värsta någonsin, usch och fy..

Men nu ska jag inte förstöra mitt humör med att tänka på det.
Var glada!
...Säger dom inte så i typ något gammalt barnprogramm??


Musik

I would have given you all of my heart
but there's someone who's torn it apart
and she's taking almost all that I've got
but if you want, I'll try to love again
baby I'll try to love again but I know

The first cut is the deepest, baby I know
The first cut is the deepest
'cause when it comes to being lucky she's cursed
when it comes to lovin' me she's worst
but when it comes to being loved she's first
that's how I know

The first cut is the deepest, baby I know
The first cut is the deepest

I still want you by my side
just to help me dry the tears that I've cried
cause I'm sure gonna give you a try
and if you want, I'll try to love again
but baby, I'll try to love again, but I know

The first cut is the deepest, baby I know
The first cut is the deepest

'Cause when it comes to being lucky she's cursed
when it comes to lovin' me she's worst
but when it comes to being loved she's first
that's how I know

The first cut is the deepest, baby I know
The first cut is the deepest




Vet att jag redan har lagt upp en låt idag men jag var bara tvungen, är helt besatt.

Egen åsikt

Vet ni vad jag älskar? Folk som har en egen åsikt och inte bara följer strömmen. Man behöver självklart inte dela med sig om vad man tycker, det gör inte jag ibland(förutom här då). Jag tycker bara man ska ha koll på vart man står och vad man själv tycker är rätt/fel. Det verkar kanske som om jag har ganska mycket åsikter om saker och ting men jag kan säga att så är det inte alls, jag ändrar mig jämt och är en person som har enormt svårt att bestämma sig. Men det är okej när man är tonåring i dagens Sverige tycker jag. Jag är 15 år och det är inte alltid så lätt att veta vad man gör och vad man vill!

...Okej, nu slutade jag denna text helt annorlunda än jag började den. Men jaja, som ni ser så ändrar jag mig hela tiden.

A drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my heaven.

I don't wanna waste the weekend,
If you don't love me, pretend
A few more hours, then it's time to go.
And as my train rolls down the East coast,
I wonder how you keep warm.
It's too late to cry, too broken to move on.

Still I can't let you be,
Most nights I hardly sleep.
Don't take what you don't need, from me.

Just a drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my heaven.

Misplaced trust and old friends,
Never counting regrets,
By the grace of God, I do not rest at all.
and New England as the leaves change;
The last excuse that I'll claim,
I was a boy who loved a woman like a little girl.

Still I can't let you be,
Most nights I hardly sleep,
Don't take what you don't need, from me.

A drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my

Heaven doesn't seem far away anymore no, no
Heaven doesn't seem far away.
Heaven doesn't seem far away anymore no, no
Heaven doesn't seem far away.

A drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my heaven.
You are my heaven



Min absoluta favoritlåt ♡


Nya tankar

Alla säger att jag är blyg, att jag är tyst och inte säger så mycket. Visst, dom har rätt, det gör jag inte. Men inte för att jag inte vågar. Utan därför att jag inte tycker det känns värt att snacka om skolmaten, läxorna, lärare och vad man gjorde i hälgen, hur snygg den nye i klassen är, o.s.v... Det känns som att de där småsakerna ändå inte spelar någon roll. Det finns större saker i världen som är viktigare att uppnå, som de där små ynka människorna till vänner jag har, inte förstår. Javisst, de vill bli ingenjörer, läkare och skådespelare. So what lixom!? Vem bryr sig? Ingenjörer ritar hus- bygg en koja eller sätt upp ett tält! Läkare botar sjuka människor- det hör till naturen att bli sjuk och det är också så man ska bli frisk. Skådespelare gör... Vadå egentligen!?- Lådsas vara någon de inte är!

Jag tycker

Okej, ni kanske inte fattade riktigt vad jag menade med förra inlägget. Jag ska förklara vad jag tycker:

Jag tycker att vackra nordiska människor är bättre än andra.
Då kan man ju fråga sig, vad är vackert?

Jag tycker att människor är olika raser.
Då kan man ju fråga sig, vart går gränsen?

Men!

Jag tycker inte att de underlägsna raserna ska bli trackaserade av den högra rasen.

Blev det klarare?
...Inte precis

Tankar i klassrummet

...Jag har tänkt lite, eller inte lite mycket. Jag tänker jämt. Och jag har kommit fram till att jag har lite annorlunda tankar än de omkring mig.
För några veckor sedan i skolan läste vi om andra världskriget. Vi pratade om hur Hitler delade in människor i olika raser. Och att en ras skulle styra över de andra. Det är så fruktansvärt!-Säger de flästa, och det sa alla i klassen också. Medans alla babblade på om det så satt jag där på min plats och tänkte för mig själv och kom fram till en sak: Jag tyckte tvärtimot alla andra i klassrummet...

RSS 2.0