Sommar<3

Älskar vädret!!!!!!! Vår är nästan lika bra som sommar när det är så här soligt och skönt! Fast det får mig att längta enormt mycket till sommaren. Ska nog strax ta mig en powernap iallafall, känner mig väldigt pepp!
Denna spelas på högsta volym här hemma just nu: http://www.youtube.com/watch?v=_Qhry7ufxno -Löööööööv <3.

{}



Pust...

Har så mycket att säga så jag vet inte ens vart jag ska börja!
Okej, jag kan ju börja med INTE säga förlåt för detta är min blogg och jag skriver hur ofta jag vill. Ville bara få det klart för er.
Jag får ryck!!!! Förra veckan gick ganska bra men denna helgen har jag ätit såååå mycket onyttigheter så det finns inte! Usch! Jag hatar mig själv för att jag inte kan säga nej när någon bjuder mig på något! Jag är ett svin! Eller nä förresten, grisar är urgulliga och jag är absolut inte urgullig...
Jag har gått upp de senaste veckorna, det har jag verkligen. Jag måste ju kämpa nu när våren är här och sommaren närmar sig!
Från en sak till en annan. Jag vill härifrån! Nu!(Eller i sommar iallafall). Jag vill träffa nya människor och upptäcka nya saker. Jag älskar mina vänner, det gör jag verkligen. Men jag måste medge att det enda jag längtar till med att börja på gymnasiet i höst är att få en ny klass och förhoppningsvis lite nya vänner.
Nu orkar jag inte skriva mer, fick inte ur mig allt men det får duga...

RSS 2.0